3
Photo News

Exclusief voor abonnees

“Dure inschattingsfout”: onze Anderlechtwatcher over waarom Kiese Thelin de enige beschikbare spits is

De grote leegte. Het is eind augustus en ­Anderlecht heeft geen ‘negen’ die naam waardig. Achtergrondverhaal bij een inschattingsfout.

“We hebben er toch vier?” Wie eind mei bij ­Anderlecht informatie wil inwinnen over de ­zoektocht naar een nieuwe diepe spits, krijgt dat antwoord. ’t Is op dat moment zelfs te soft gesteld: er zijn er dan... vijf. In volgorde van belangrijkheid gaat het om de volgenden: Nany Dimata, Ivan ­Santini, Isaac Kiese Thelin en jongeren Mohammed Dauda en Olivier Dhauholou.

Een mens zou denken dat Anderlecht gezien dat ­beperkte potentieel, met bovendien een langdurig geblesseerde Dimata, een prioriteit zou maken van een extra negen. Wel, dat was niet zo, want “we ­hebben er al vier”.

Eind augustus kunnen we zeggen: een dure ­inschattingsfout.

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Roger Vandenborne

    goe bezig

  • Frederik Janssens

    Wanneer gaat die Roofe eindelijk eens meespelen? Is die nu nog altijd geblesseerd? Het was toch een lichte blessure dacht ik? Goeie aankoop van Anderlecht als hij langdurig geblesseerd is. Prachtig beleid!

Lees meer