7
Photo News

‘Persona non grata’ Mogi Bayat maakt zijn rentree op Anderlecht

Nadat hij vorige maand ook al de Waalse derby tussen Charleroi en Standard op Mambourg bijwoonde, maakte Mogi Bayat na het voetbalschandaal vanavond opnieuw kennis met een van zijn natuurlijke habitats: het Constant Vanden Stock-stadion. Het was een opvallend goedgeluimde Bayat, die naast de gekwetste Franse middenvelder Adrien Trebel -een van zijn cliënten die altijd de steun aan Bayat is blijven betuigen- Anderlecht tegen Eupen volgde. 

7
Photo News

Bayat is door de Anderlecht-top na het voetbalschandaal dan wel uitgeroepen tot ‘persona non grata’ binnen de club, dat belette hem niet om vanavond de wedstrijd bij te wonen als was er van een ‘Operatie Propere Handen’ nooit sprake geweest. Een knuffel hier, een handdruk daar: leuk weerzien met de vrienden. Bayat is vrijgelaten onder voorwaarden in de fraudezaak in het Belgische voetbal. De broer van Charleroi-baas Mehdi onderhield vooral goeie relaties met Herman Van Holsbeeck, vorig seizoen aan de kant gezet in het Astridpark. Naast Trebel heeft Bayat ook onder andere Sven Kums in zijn portefeuille.

7
Photo News
7
Photo News
7
BELGA
7
Photo News
7
BELGA

18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Mie Van Gestel

    Gaston,heeft de zaakwaarnemer van Anderlecht ook niet in den bak gezeten?Ik dacht van wel,en nog wel een beetje langer hé.

  • Frederik Naert

    Trebel daalt wel in mijn achting moet ik zeggen. Niet verstandig van hem om zo ostentatief naast Bayat plaats te nemen en hem te verdedigen. Toont aan hoe corrupt dat wereldje wel niet is.

Lees meer