Mustapha Bundu.
Instagram Mustapha Bundu Mustapha Bundu.

Aanvaller uit Denemarken die 3 miljoen moet kosten op bezoek bij Anderlecht

Anderlecht had vandaag Mustapha Bundu (23) en zijn makelaar op bezoek. De aanvaller van het Deense Aarhus is een potentieel transfertarget. Zoals wel vaker gebeurt, ontvangt Anderlecht eventuele aanwinsten in België om hen een rondleiding te geven. Dat geeft aan dat de interesse ernstig is, maar een deal is er volgens onze info nog niet. Aarhus wil 3 miljoen euro voor de man uit Sierra Leone die vorig seizoen 8 keer scoorde. Hij kan diep in de spits en op de flank uit de voeten. De belangstelling voor Bundu staat los van het dossier Percy Tau.

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • GREGOIRE DE GRAEVE

    Williams Anderlecht was de grotsteclub dat is zeker maar nu niet meer hopelijk worden zij dat terug met antwerpen en gent erbij is wat anders gent is groot geworden en zal nog groeien denk ik maakt onze kompetie alleen maar sterker

  • Marc De Baere

    Nog niet geleerd ?dit zijn paniek aankopen.wat gaat ge doen met de andere 3 spitsen,?

Lees meer