5
Gianni Barbieux (PN)

Anderlecht likt de wonden: Sandler als eerste op de club voor herstel

Een dag na de 1-0 in Genk is Anderlecht een gewond dier. Opnieuw niet gescoord, opnieuw verloren. 2 op 15. Als paars-wit ook volgende zondag in eigen huis niet wint van Standard, betekent dit de slechtste seizoensstart ooit. 

Nog nooit in de clubgeschiedenis slaagde Anderlecht er niet in één van de eerste zes competitiematchen te winnen. Bovendien verloor Anderlecht gisteren in de Luminus Arena ook kapitein Kompany met een blessure aan de rechterbil. Afwachten of het om een scheurtje of een verrekking gaat. De eerste berichten zijn gunstig, maar gevreesd wordt toch voor een wekenlange afwezigheid. Geen Standard, dubbele interland of z’n eigen testimonial met Man City. Ook Philippe Sandler moest halfweg de tweede helft naar de kant. Dat zouden louter krampen geweest zijn en geen blessure, maar de Nederlander diende zich vanochtend toch als eerste aan op de club. Naast Sandler is een bellende Yari Verschaeren gesignaleerd. Hij kwam louter zijn auto oppikken. Michael Verschueren ten slotte reed naar binnen, maar ook de sportief directeur weigerde commentaar te geven. De focus nu al op Standard.

5
Gianni Barbieux
5 Yari Verschaeren vanochtend.
Gianni Barbieux Yari Verschaeren vanochtend.
5 Sandler verbijt de ontgoocheling na nieuw verlies.
Photo News Sandler verbijt de ontgoocheling na nieuw verlies.
5 De spelers, met ook de staff en sportief directeur Michael Verschueren, bedanken de meegereisde supporters in Genk.
BELGA De spelers, met ook de staff en sportief directeur Michael Verschueren, bedanken de meegereisde supporters in Genk.

14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • wim helsen

    Krampen?? Toch een fysiek probleem blijkbaar. Wat harder trainen kan helpen

  • Paul Van den Bruel

    Als Clubsupporter heb ik geen leedvermaak, want wat met Anderlecht nu voorvalt kan iedere ploeg meemaken. Hopelijk komt Anderlecht er terug boven.

Lees meer