BELGA

Exclusief voor abonnees

Camps: “Het was bijna aandoenlijk hoe Anderlecht zichzelf uit de wedstrijd speelde”

Ook Anderlecht kon er in Europa geen Belgisch avondje van maken. Het bleef steken op een gelijkspel tegen Fenerbahçe. De Turken scoorden na geklungel van paars-wit dat op een 2-0 voorsprong was gekomen.

Het was bijna aandoenlijk hoe Anderlecht zichzelf uit de wedstrijd speelde. RSCA had meesterschap over de eerste helft, maar gaf het knullig weg. Persoonlijke fouten (van Gerkens) zijn geen excuus. Paars-wit was te slap in de duels en te lui in de omschakeling. Net nu het in Zakaria Bakkali weer iets van een publieksspeler had ontdekt. Eindelijk een embryo van een charismatisch goudhaantje.

10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marc Ledure

    Carina Stuens !! Dat klopt MAAR zonder zwart geld te gebruiken. De REF's die hun zakken vulden hebben er zich van uitgetrokken en nu lukt het niet meer hè. Hebben jullie niet gelachen met Brugge woensdag ?? wat moeten wij nu doen ?? Wij hennen ook gezien hoe jullie werden belachelijk werden gemaakt met een 2-0 voorsprong.

  • Gaston FOUBERT

    Ach markske, ben je na de eerste helft niet naar bed gegaan? 't Moet op dat moment toch erg veel zeer hebben gedaan, niet, vooral als je comfortabel in je zetel bent gaan zitten om RSCA ten onder zien te gaan.

Lees meer