BELGA

Exclusief voor abonnees

Camps: “Het was bijna aandoenlijk hoe Anderlecht zichzelf uit de wedstrijd speelde”

Ook Anderlecht kon er in Europa geen Belgisch avondje van maken. Het bleef steken op een gelijkspel tegen Fenerbahçe. De Turken scoorden na geklungel van paars-wit dat op een 2-0 voorsprong was gekomen.

Het was bijna aandoenlijk hoe Anderlecht zichzelf uit de wedstrijd speelde. RSCA had meesterschap over de eerste helft, maar gaf het knullig weg. Persoonlijke fouten (van Gerkens) zijn geen excuus. Paars-wit was te slap in de duels en te lui in de omschakeling. Net nu het in Zakaria Bakkali weer iets van een publieksspeler had ontdekt. Eindelijk een embryo van een charismatisch goudhaantje.

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Marc Ledure

    Carina Stuens !! Dat klopt MAAR zonder zwart geld te gebruiken. De REF's die hun zakken vulden hebben er zich van uitgetrokken en nu lukt het niet meer hè. Hebben jullie niet gelachen met Brugge woensdag ?? wat moeten wij nu doen ?? Wij hennen ook gezien hoe jullie werden belachelijk werden gemaakt met een 2-0 voorsprong.

  • Gaston FOUBERT

    Ach markske, ben je na de eerste helft niet naar bed gegaan? 't Moet op dat moment toch erg veel zeer hebben gedaan, niet, vooral als je comfortabel in je zetel bent gaan zitten om RSCA ten onder zien te gaan.

Lees meer