Coucke kan niet veel kwijt over huiszoekingen, federaal parket: “Bezorgd over het feit dat namen openlijk worden vermeld”

Er heeft vanochtend een inval plaatsgevonden op het trainingscentrum van RSC Anderlecht in Neerpede. Een dertigtal agenten was ter plaatse. Het federaal parket bevestigt ook huiszoekingen in Laken, bij de Voetbalbond, en in Schaarbeek. Volgens onze info is die laatste inval bij advies- en makelaarskantoor ‘One Goal Management’. De acties kaderen in een onderzoek naar witwaspraktijken en het opzetten van een criminele organisatie, waarbij vooral spelersmakelaars geviseerd worden. Op het oefencentrum in Neerpede bevinden zich ook de bureaus en de administratie van paars-wit. Later bevestigde paars-wit ook dat ze in het Constant Vanden Stock-stadion bezoek hadden gekregen van onderzoekers.

Hieronder het volledige relaas van een bewogen dagje in het Brusselse:

3
Belga/PN
3 BELGA PHOTO THIERRY ROGE
BELGA BELGA PHOTO THIERRY ROGE
3
Photo News

93 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • dirk govaerts

    de jaren waarvan de boeken zijn meegenomen ,was Coucke 1 keer per jaar bij rsca aanwezig met KVO Ooostende .Meer niet , blijkbaar zijn er vele die of niet begrijpend kunnen lezen of de oude Collin, Van Den Stock , van Holsbeek niet wil/kan beschuldigen .Sinds het bosman arrest , ook zon klucht destijds , zijn vooral de makelaars er alleen maar beter van geworden .

  • jean pierre Tibermont

    We hebben meer mensen nodig in het voetbal om de verziekte situatie op te kuisen maar hij krijgt zo goed als geen steun van de andere clubleiders die houden liever de potjes gedekt,Standard werkt rustig verder met Bayat...???

Lees meer