Van links naar rechts: Pieter Eecloo, Werner De Raeve, makelaar Anselmo Paiva en Dimitri M'Buyu.
rv Van links naar rechts: Pieter Eecloo, Werner De Raeve, makelaar Anselmo Paiva en Dimitri M'Buyu.

Daar is het volgende ontslag op Anderlecht al: club neemt afscheid van Pieter Eecloo uit scouting

De koppen blijven rollen op Anderlecht. Nadat de recordkampioen afscheid nam van clubicoon Pär Zetterberg is nu Pieter Eecloo van de scouting aan de beurt.

Pieter Eecloo is voor het grote publiek geen bekende naam. Hij begon als administratief medewerker bij de scouting, waar hij sinds het vertrek van Frank Arnesen aan belang gewonnen had. Onder Head of Sports Peter Verbeke riskeerde hij overbodig te worden, dus nam RSCA afscheid.

Het C4 van Eecloo kadert in de besparingen die nieuwe CEO Karel Van Eetvelt en diens adviseur Wouter Vandenhaute aan het doorvoeren zijn. Er zullen wellicht nog banen sneuvelen op Neerpede. Bij het personeel heerst grote ongerustheid. Volgens Van Eetvelt en Vandenhaute moeten zij snoeien om een financieel drama te voorkomen. De cijfers van Anderlecht kleuren bloedrood.

Lees ook. Ontslagen kosten Coucke handenvol geld, maar ‘Zet’ zeker niet laatste slachtoffer ‘coronabesparingen’

10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Georges Vande Velde

    Het is overal hetzelfde de gewone mens moet inleveren om de niet productieve grootverdieners (CEO-Managers enz..) verder te voorzien van hun royale lonen en bonussen ! Denk dat er toch binnenkort een kentering komt, het nieuwe communisme zal de gevolgen van corona aangrijpen om de luxeweddes aan te pakken !

  • Jean-Pierre Verhaeg

    Geachte Jan Janssens, Unizo, is NIET voor CEO's, doch wel voor KMO's & kleine zelfstandigen. Ter info. Jean-Pierre Verhaeg

Lees meer