Fred Rutten.
ANP Pro Shots Fred Rutten.

Fred Rutten (56) in beeld als nieuwe coach Anderlecht, maar niet in poleposition

Anderlecht heeft gepolst bij Fred Rutten (56). Dat bevestigde de entourage van de Nederlander aan het Eindhovens Dagblad. Hij is vrij na zijn avontuur bij het Israëlische Maccabi Haifa. Anderlecht bewandelt echter ook een andere piste, waardoor Rutten niet de topkandidaat is.

STA
STA
1
1
AND
AND

Het Eindhovens Dagblad kreeg de bevestiging dat Anderlecht gepolst heeft bij Fred Rutten. De 56-jarige Nederlander is vrij nadat hij in november opstapte bij Maccabi Haifa en zou dus direct aan de slag kunnen. 

Rutten heeft een rijkgevulde cv: hij was trainer van FC Twente, Schalke 04, PSV, Vitesse, Feyenoord, Al Shabab (Verenigde Arabische Emiraten) en Maccabi Haifa (Israël). 

14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • gerd de geest

    Het interesseert ons niet wie wel of niet in pole-position ligt. Wat een gezeik zeg, dat is toch geen nieuws. We krijgen hier bijna elke dag een cv van een Hollander te lezen. Cocu, Jol, nu den deze weer. Wat een circus bij RSCA, en zeggen dat Deschacht de mol was die alles naar buiten bracht. Als Arnesen morgen niest komt er waarschijnlijk ne Japanner Atchu.

  • mario huysmans

    Waarom nemen ze Felice Mazzu niet. Laat die man toch is een topploeg coachen, allee topploeg voor de moment niet meer maar dat komt nog wel terug en dan is ook Mazzu een goede zet volgens mij!!

Lees meer