18
Photo News

IN BEELD. Spelers komen en gaan op Neerpede, namiddagtraining afgelast

Atypisch dagje, vandaag op Neerpede. Daar kregen de spelers van Anderlecht vanochtend te horen dat Fred Rutten niet langer hun coach is. Karim Belhocine neemt, net als na het ontslag van Hein Vanhaezebrouck, de rest van het seizoen de honneurs waar als T1. De spelers verlieten voor 14u het oefencomplex, wat erop duidde dat de namiddagtraining in elk geval werd afgelast.

18  Sebastiaan Bornauw.
Photo News Sebastiaan Bornauw.
18 'Mister' Michel Verschueren.
BELGA 'Mister' Michel Verschueren.
18 Bubacarr Sanneh.
Photo News Bubacarr Sanneh.
18 Luka Adzic.
Photo News Luka Adzic.
18 Alexis Saelemaekers.
Photo News Alexis Saelemaekers.
18 Peter Zulj.
Photo News Peter Zulj.
18
Photo News
18 James Lawrence.
Photo News James Lawrence.
18
Photo News
18 Yevhenii Makarenko.
Photo News Yevhenii Makarenko.
18
Photo News
18 Frank Arnesen.
Photo News Frank Arnesen.
18
Photo News
18
Photo News
18
BELGA
18
BELGA
18 Michael Verschueren.
Photo News Michael Verschueren.

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Stephan Verbeke

    Lachende gezichten, dure bolides, slordig voorkomen, een air over zich, .... enz. En dan komt daar Mister Michel, strak in het pak, één en al ernst, gefocuste blik, klaar om dat zaakje keer aan te pakken. Op zijn leeftijd loopt hij nog rechter dan elke speler van Anderlecht ! RESPECT !!!

  • Rene Philips

    Waarom gene Vercauteren of Yves Vanderhaeghe. Beiden hebben een sterk verleden bij RSCA. Zij kunnen meer gaan verdienen dan waarschijnlijk elders en anderzijds moet de club geen duurdere uit het buitenland halen.

Lees meer