2
Photo News

Indrukwekkend lijstje: deze Europese topploegen stuurden scout naar Zulte Waregem-Anderlecht

Anderlecht won gisteravond met 1-2 op het veld van Zulte Waregem. Een wedstrijd waar een pak Europese topploegen een scout naartoe stuurden. Dat vooral voor twee jonge spelers van paars-wit.

Schoon volk aan de Gaverbeek. De Europese top stuurde gisteren een scout naar Zulte Waregem-Anderlecht. Onder meer Ajax, Arsenal, Atalanta, Feyenoord, Genoa, Rangers, Inter Milaan, Manchester United, Marseille, Sociedad, Sevilla en Wolverhampton tekenden present. Het is een publiek geheim dat vooral youngsters als Yari Verschaeren en Albert Sambi Lokonga in de smaak vallen. Anderlecht wil hen voorlopig niet laten gaan, zelfs niet bij een monsterbod. Vanuit België waren AA Gent, Eupen, Standard, Antwerp en KV Mechelen aanwezig. 

2 Naast Verschaeren valt ook Sambi Lokonga in de smaak
Photo News Naast Verschaeren valt ook Sambi Lokonga in de smaak

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • dinamo zagreb

    Atalanta, Feyenoord, Genoa, Rangers,Sociedad en Wolverhampton top ploegen?of top clubs?voormalig top ploegen?sorry maar Genoa is voorlaatste in de serie A,en dat is geen top

  • Patrick Vandeputte

    Dan zullen er volgende keer veel minder zijn want het was niet om aan te zien. 2 ploegen op PO2 niveau.

Lees meer