3 Kompany.
Photo News Kompany.

Kompany biedt Anderlecht-fans excuses aan: “Ik voel me verantwoordelijk”

Vincent Kompany bood na de 4-2-nederlaag in Kortrijk met een handgebaar zijn excuses aan bij de Anderlechtse fans. “Ik voel me verantwoordelijk”, sprak de speler-manager van paars-wit achteraf.

 “Ik was super tevreden met de eerste helft, maar na rust speelden we naïef”, was de analyse van Vincent Kompany. “Al het goede van in de eerste helft, hebben we na de rust tenietgedaan. Als we telkens zo vaak voor doel gaan moeten komen om het verschil te maken, gaan we een moeilijk seizoen tegemoet. Maar ik blijf vertrouwen hebben in deze jongens en onze visie. Dat gaan we absoluut niet veranderen. Alleen moeten we wel heel snel maturiteit krijgen. Een inworp die meteen leidt tot een penalty, dat kan niet. En ook onze sleutelmomenten spelen we niet uit.” 

Dus volgt er snel een volledige analyse van de match. “Ik ben niet tevreden. We moeten een autopsie maken en keihard werken om er te staan in Genk. De jongens die op het veld stonden, wisten wat ze moesten doen. Maar dat is niet gebeurd. Daaruit moeten we conclusies trekken”, besloot Kompany z’n verhaal. 

3 Kompany met Nasri.
BELGA Kompany met Nasri.
3 Kompany.
Photo News Kompany.

166 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Roger Van derborght

    Vorig jaar was het Coucke buiten ! En nu hoor je de supporters niet!

  • frank veus

    Kompany grote voetballer geweest . Spijtig te veel gekwetst . Maar omdat hij onder Pep Guardiola heeft gespeeld , dat hij hetzelfde kan overbrengen dat is nog een andere zaak . Kompany mag ook trainer zijn zonder diploma , ik lijk me nog te herinneren een jaar of 2 terug had Lierse een goede trainer en die hebben ze moeten ontslagen omdat hij geen diploma had . Hoe zit het dan op Anderlecht ???

Lees meer