3
Belga

Exclusief voor abonnees

Marc Degryse vindt dat er grenzen zijn aan alles: “Kompany denkt dat hij God is”

2 op 12. Met Anderlecht gaat het van kwaad naar erger. Nu ook defensief kwetsbaar. Onze huisanalist Marc Degryse stelt vast de de trainer Kompany een probleem heeft en eens moet nadenken over zijn dubbele rol.

“De problemen zijn alleen maar groter geworden. Dat de jeugd wisselvallig is, daar heeft iedereen begrip voor. Dat de moeilijkheidsgraad van Kompany’s filosofie hoogt ligt, ook. Maar nu blijkt Anderlecht niet alleen last te hebben met efficiëntie voor doel, het is ook defensief kwetsbaar. Net datgene wat ze konden missen als kiespijn en waarmee we geen ­rekening hadden gehouden.”

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

158 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jean Vandenbosschr

    Iedereen heeft hier makkelijk praten. De analysten voorop. Maar niemand heeft de voetbalkennis noch de ervaring van deze Kompany. Kalm blijven en hem alle kansen geven, na nieuwjaar komt het moment van de waarheid.

  • dirk claeys

    de enkels van Vince of zijn mooie woorden of mooie ogen , als blijkt dat einde september ze kandidaat zijn voor 1B zal compagny vliegen als de vogels , maar dan buiten ?

Lees meer