4
Photo News

Exclusief voor abonnees

Onze Anderlecht-watcher kijkt achter de schermen bij een club in crisis: “En Kompany, hij ploegde voort”

Michael Verschueren heeft dezer dagen “goeie gesprekken" met Simon Davies en Vincent Kompany. Het is daarbij opvallend dat Kompany veelal naar Verschueren trekt – “Om de vijf voeten staat hij in ­Michaels bureau”, zegt een bron op Neerpede – en niet naar technisch directeur Frank Arnesen, ‘by far’ de man met de meeste voetbalexpertise. Het is maar de vraag of Kompany, omringd door zijn vrolijke vrienden, graag tegengewicht krijgt.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

59 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • LUC HUON

    Wat RSCA en de echte supporters willen doen vergt tijd en de tijdelijke afstand van het statuut van topploeg. Wat FCB doet vergt geld, supporters die brullen voor een truitje zonder te weten wie er in zit en de steun van de media die zich realiseren dat deze politiek de ondergang van Belgisch voetbal meebrengt maar Verhaegen zijn hielen likken.

  • Lois Verdonk

    Het probleem is dat Kompany met een amateur als Verschuren moet samen werken.

Lees meer