4
Photo News

Exclusief voor abonnees

Onze Anderlecht-watcher Pieter-Jan Calcoen: “Het proces is niet meer, het zou zomaar kunnen dat dit meer beschamend was dan de voetballes in Brugge”

K*tvoetbalLelijk. Lelijker. Lelijkst. RSC Anderlecht op Eupen. Dit paars-wit is Vincent Kompany niet waard. Onder Simon Davies is Anderlecht nooit zo saai geweest. Ingefluisterd door Kompany had Davies nooit voor Edo Kayembe als vervanger gekozen. Edo kan veel - lópen is zijn grootste kwaliteit -, maar niet voetballen.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

26 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Frederik Naert

    Wees er maar zeker van Rikske Cappelle. Anderlecht gaat terug komen en kampioen spelen! Uw ploegske heeft het ook niet zo goed gedaan he tegen Standard dit weekend. Ik ben het eens met je analyse Erwin Schauvliege. Vercauteren maakte verkeerde keuzes tegen Eupen. Ik hoop dat hij ervan heeft geleerd. En dat ze aub Jordan Lukaku niet terughalen. Aanvallend is hij goed maar defensief een ramp. Anderlecht moet een goede links- en rechtsback kopen in de wintermercato.

  • danny buyse

    Het zal knokken worden om bij de eerste 6 te eindigen. Antwerp en Genk lopen 2 punten verder uit en hebben elk een match nog tegoed. Als het tegen gaat kan Anderlecht 9 punten achter komen op de 6de plaats. 9 punten lijkt niet veel als het op ploegen zou zijn zoals Cercle, Beveren en Eupen. Genk, Mechelen en Antwerp zijn toch sterkere tegenstanders.

Lees meer