4
Photo News

Exclusief voor abonnees

Onze Anderlecht-watcher Pieter-Jan Calcoen: “Het proces is niet meer, het zou zomaar kunnen dat dit meer beschamend was dan de voetballes in Brugge”

K*tvoetbalLelijk. Lelijker. Lelijkst. RSC Anderlecht op Eupen. Dit paars-wit is Vincent Kompany niet waard. Onder Simon Davies is Anderlecht nooit zo saai geweest. Ingefluisterd door Kompany had Davies nooit voor Edo Kayembe als vervanger gekozen. Edo kan veel - lópen is zijn grootste kwaliteit -, maar niet voetballen.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis

26 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Frederik Naert

    Wees er maar zeker van Rikske Cappelle. Anderlecht gaat terug komen en kampioen spelen! Uw ploegske heeft het ook niet zo goed gedaan he tegen Standard dit weekend. Ik ben het eens met je analyse Erwin Schauvliege. Vercauteren maakte verkeerde keuzes tegen Eupen. Ik hoop dat hij ervan heeft geleerd. En dat ze aub Jordan Lukaku niet terughalen. Aanvallend is hij goed maar defensief een ramp. Anderlecht moet een goede links- en rechtsback kopen in de wintermercato.

  • danny buyse

    Het zal knokken worden om bij de eerste 6 te eindigen. Antwerp en Genk lopen 2 punten verder uit en hebben elk een match nog tegoed. Als het tegen gaat kan Anderlecht 9 punten achter komen op de 6de plaats. 9 punten lijkt niet veel als het op ploegen zou zijn zoals Cercle, Beveren en Eupen. Genk, Mechelen en Antwerp zijn toch sterkere tegenstanders.

Lees meer