7 Enkele zomeraankopen van Anderlecht: Kristal Abazaj, Yevhen Makarenko, Elias Cobbaut, Ilias Moutha-Sebtaoui, Knowledge Musona, Luka Adzic, Thomas Didillon en Antonio Milic.
BELGA Enkele zomeraankopen van Anderlecht: Kristal Abazaj, Yevhen Makarenko, Elias Cobbaut, Ilias Moutha-Sebtaoui, Knowledge Musona, Luka Adzic, Thomas Didillon en Antonio Milic.

Exclusief voor abonnees

Onze Anderlecht-watcher ziet hoe malaise van Anderlecht al in de zomer begon: "Met die transfers moest het wel fout gaan"

Vooreerst... Hulde aan Herman Van Holsbeeck en Hein Vanhaezebrouck voor de groene naampjes op de lijst hiernaast - de geslaagde transfers zijn van hén.

Kenny Saief wás immers al een Anderlecht-speler toen Luc Devroe en Marc Coucke hun intrede deden. 't Is te zeggen: Van Holsbeeck had de linkerflank gehuurd (met aankoopoptie) bij AA Gent - op aandringen van Vanhaezebrouck. En Saief deed het goed, dus het was logisch dat Devroe hem finaal kocht.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Bart Samyn

    en zeggen dat ene NKAKA van KVO reeds vastgelegd is voor volgend seizoen. Die heeft na 3 wedstrijden reeds een dikke onvoldoende gekregen van Gert Verheyen. Wat een waanzin Coucke en Devroe ! Waarom heeft Genk een Berge ? Stel Zetterberg aan als scout voor Scandinavie samen met nog iemand (keuze genoeg : Tihinen, Frimann, Henrik Andersen, Frank Arnesen enz).Hetzelfde voor de Balkan landen.

  • gert lans

    Devroe is de enige schuldige !!!!

Lees meer