4
BELGA

Exclusief voor abonnees

Onze huisanalist Marc Degryse ziet sterke Kums en verstandige Bakkali, maar “Anderlecht laat in elke match twee gezichten zien”

Ook onze huisanalist Marc Degryse zag hoe Anderlecht een 2-0-bonus tegen Fenerbahce uit handen gaf. Kums en Bakkali konden hem bekoren, maar in Turkije moet het beter. 

Kums dirigent

“Kums groeit duidelijk naar zijn betere niveau. Kums kan zonder blessurezorgen – hij had lange tijd last van zijn heup die hem belemmerde – meer bevrijd voetballen. Hij ziet weer sneller de openingen en neemt de touwtjes in handen. Dat hoort zo in zijn positie. De voorbereiding van de goal is wat je van Kums mag verwachten, hij moet ploegmaats in scoringspositie brengen. Hij infiltreerde goed in de rug van zijn tegenstander en bediende op het juiste moment Bakkali. Ook zijn vrije trap op de paal verdiende beter. 

Je hebt 23% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Joris Bemoeyaert

    Degryse is toe aan een bril.

  • Allard Emile

    Gerkens moet nog veel mensen overtuigen dat hij een Anderlecht voetbaler is. En de verdediging is een zeef ! En dan is er nog Santini? Ja wat doet die gast in feite in Anderlecht??

Lees meer