4
Photo News

Exclusief voor abonnees

Trebel openhartig over de buikspieren en een transfer: “Ik had een akkoord met Porto”

Speelt hij of niet? En hoe lang houden die buikspieren het nog? Adrien Trebel (27): sterkhouder en zorgenkind van Anderlecht in één. “Ik heb de kanker van het voetbal.”

WBE
WBE
0
0
AND
AND

Tussen 0 en 10: hoeveel hinder heb je gemiddeld aan de buikspieren?

(grijnst) “Het hangt af van dag tot dag. Op Waasland-Beveren viel het goed mee. Een 2/10 qua last, zou ik zeggen. In aanloop naar de match zei ik de coach zelfs dat ik me, sinds ik op de sukkel ben, zelden zo bevrijd gevoeld had op training, maar er zijn ook wedstrijden geweest... (blaast) Tegen Standard en Moeskroen was het echt ondraaglijk.”

Hoe uit zich dat?

“Zelfs wandelen of lopen is dan moeilijk, laat staan draaien of lange passes versturen. Op zo een momenten neemt de wilskracht het over van het lichaam. Ik kan dat: ik heb eens op Club Brugge gespeeld met een spierscheur van drie centimeter. Weet je wat het ergste is? De opwarming. Eenmaal de spieren warm zijn, is het wel te doen, maar anders... (lacht flauwtjes) Ach, ik ben het stilaan gewend.”

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Aanbieding loopt nog
05dagen09uren16minuten23seconden
  • Lees nu 4 8 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • eric debanne

    Trebel bij Porto ...? Ja op de bank zeker ... Is juist goed voor de Jupiler league ...!

  • Jan Boden

    Zijn makelaar heeft Porto dus ingeschakeld om voor Trebel een verbeterd contract af te dwingen. Denk je nu echt dat Porto interesse had in Trebel ?

Lees meer