3 Frank Vercauteren.
Photo News Frank Vercauteren.

Exclusief voor abonnees

Vercauteren begint vandaag aan échte werk bij Anderlecht: het wordt allemaal wat mannelijker

Gedaan met observeren en analyseren, vandaag ­begint voor Frank Vercauteren het échte werk: de voorbereiding op de wedstrijd van zondag tegen STVV. Nieuwe accenten? Ja. Een totale ­ommezwaai? Neen. Maar het wordt allemaal wel wat ‘mannelijker’.

Vercauteren gunde zijn spelers gisteren een vrije dag. Dinsdag keerden de internationals weer, alleen de belofteninternationals ontbraken toen nog. Vandaag is iederéén terug. Ook Saelemaekers, die hersteld is van een dijbeenblessure.

Vercauteren liet de voorbije dagen nog niet in zijn kaarten kijken. Hij observeerde, analyseerde, had af en toe, op het veld, een korte babbel met sommige spelers. Maar pas vandaag zal voor spelers en staf duidelijk worden waar Vercauteren met Anderlecht naartoe wil.

Je hebt 22% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

22 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Brent Van Tongerloo

    Gaston, geloof je dat nu echt ? Vercauteren is een oude krokodil, gelouterd en zijn sporen reeds verdiend. Resultaten , dat is het enige waar dat type trainer mee bezig is, het soort voetbal dat hij brengt is bijkomstig. Het project is dood en begraven en maar goed ook . Het is niet de eerste keer dat Kompany zijn hand overspeelt, denk maar aan zijn zaken die failliet gingen. Toffe gast maar zeer impulsief en koppig, slechte combinatie die laatste 2 eigenschappen.

  • luc Vekeman

    Wat een hoop zeveraars hier aan het woord sommige vergeten hoe het met hun ploegsken verging enkele jaren geleden, nietwaar boeren

Lees meer