VIDEO. Coucke verrast Qmusic-presentator: “Kompany had bij Anderlecht de codenaam ‘Jean-Pierre Vanoverschelde’

Dolle pret gisteren bij ‘F.C. Fierens’ op Qmusic. Presentator Vincent Fierens werd bij zijn eigenzinnige rubriek ‘het Marc Coucke-nieuws’ verrast door niemand minder dan Marc Coucke zelf. Die deed daarbij een opvallende onthulling uit de doeken.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het leek gisteren een normale uitzending van F.C. Fierens te worden op Qmusic, maar dat was dus buiten de Anderlecht-voorzitter gerekend. Tijdens ‘het Marc Coucke-nieuws’ - een dagelijkse rubriek in de show waarbij Fierens een inkijk heeft in het imperium van de man achter Pairi Daiza en Anderlecht - verraste Marc Coucke de Qmusic-dj met een bezoek in de studio. “Ongelofelijk. Dat had ik niet verwacht. Ik ben zo blij dat u hier bent”, reageerde een verraste presentator. “Je hebt het Marc Coucke-nieuws altijd met veel respect gebracht. Ik vind het echt grappig hoe je dat gedaan hebt”, lachte Coucke.

Coucke deed ook een onthulling in de uitzending. Daarbij had hij het over de codenaam voor Vincent Kompany bij Anderlecht. Die zou ‘Jean Pierre Van Overschelde’ zijn geweest. Zes maanden lang werd de naam gebruikt in alle interne communicatie rond de overstap van Vincent Kompany naar Anderlecht. Om de verrassing compleet te maken, maakte Coucke Vincent Fierens ook nog officieel peter van dromedaris Nelson in Pairi Daiza. “Je zal uitgenodigd worden in Pairi Daiza en daar een officiële oorkonde krijgen”, vertelde Coucke.

Marc Coucke op bezoek bij FC Fierens.
QMusic Marc Coucke op bezoek bij FC Fierens.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • emil ledure

    Daaraan ziet u hoe den Anderlecht betrouwbaar is. Coucke spreekt hier van een codenaam ?? NEEN dat is een valse naam. vals - achterbaks en niet te vertrouwen is die bende van den Anderlecht, En als ze dat gedaan en de naam van kompany te vervalsen hebben ze dat gedaan met andere spelers ook.

  • Philippe De Naeyer

    Fierens, het is tijd om het scheermes of de tondeuse boven te halen...

Lees meer