VTM-expert Paul D’Hoore over de schulden van Anderlecht: “Er moét wat aan gedaan worden”

De jaarrekening van Anderlecht is definitief neergelegd. Wat eerder al bekend raakte, is nu ook officieel: Royal Sporting Club Anderlecht NV draaide in 2018-2019 een verlies van 27,2 miljoen euro. Financieel expert van VTM Paul D’Hoore analyseert: “Er moet wat aan gedaan worden.” 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.
VTM-expert Paul D'Hoore
VTM NIEUWS VTM-expert Paul D'Hoore

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Leo Marien

    Als financieel adviseur kan deze uitspraak tellen, er moet wat aan gedaan worden!!! Ik had graag gehoord WAT er aan gedaan moet worden. Misschien even geduld uitoefenen? Eén van de zaken die, ook bij beleggingen, belangrijk zijn. Momenteel zijn er nog een stuk of zeven die gekwetst zijn. Als je beste aandelen van de beurs weg zijn dan zal het op het einde van het jaar ook gene vetten zijn.

  • james vroman

    de gronden in het Astrid park zijn niet van hen en oefencomplex Neerpede is met geleend en dus van de bank ..er is maar 1 club eigenaar van zijn stadion en gronden ...jullie vrienden van Luik.

Lees meer