2 Michel Vlap.
VI Images Michel Vlap.

Wordt Vlap de nieuwe nummer 10 van Anderlecht? “Interesse charmeert me en heb de ambitie”

Michel Vlap staat al maanden in de warme belangstelling van Anderlecht. De 22-jarige Fries ziet een stap naar de Belgische topclub vanzelfsprekend wel zitten.

“Iedereen weet van de belangstelling”,  zei Vlap na de eerste training van Heerenveen. “Daar ben ik ook gecharmeerd van. Dat is hartstikke mooi, denk ik. Ik heb vorig seizoen al aangegeven: als ik merk dat ik hogerop kan, dan wil ik daar zeker voor gaan. Alleen sta ik nog onder contract bij Heerenveen. Het is nu aan de clubs.” Heerenveen onderhandelt al langer met Anderlecht over de vraagprijs. Paars-wit bood een paar weken terug 5 miljoen euro. Dat werd door Heerenveen resoluut opzijgeschoven.

“Ik ga ervan uit dat ik gewoon bij Heerenveen blijf, maar in de voetballerij weet je het nooit”, zegt Vlap. “Als ik hier nog een jaar speel en ervoor zorg dat ik de kar trek bij Heerenveen, dan is dat denk ik ook een goede rol. Alleen heb ik wel de ambitie om hogerop te gaan. Persoonlijk heb ik een fantastisch seizoen achter de rug (Vlap scoorde zestien competitiedoelpunten en gaf zes assists, red.). Dat speelt natuurlijk ook mee.”

2
Photo News

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • peter knaap

    zijn toch geen top transfers, is uitbreiding van de kern

  • Tim De Duwer

    Is een goede voetballer maar als hij echt potentieel zou hebben zouden de Nederlandse topploegen dan geen interesse hebben?

Lees meer