3
BELGA

Exclusief voor abonnees

Zijn Kompany en Vandenhaute slagkrachtig genoeg om op termijn Anderlecht over te nemen?

Vincent Kompany en Wouter Vandenhaute kopen zich deels in in Anderlecht, maar in­siders zien beiden op termijn azen op een volledige overname. Of ze daarvoor slagkrachtig genoeg zijn? “Voor dat scenario zoekt Kompany steun bij Vandenhaute om investeerders te zoeken”, meent financieel ­expert Ludwig Verduyn.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • jammy cappon

    Er druipt absoluut geen afgunst van de commentaren, integendeel medelijden met de vergane glorie zoals indertijd Union, racing white en andere ploegen. Anderlecht is rijp voorzet slachthuis, voordeel is dat ze niet ver ervan verwijderd zijn wat weeral kosten uitspaart

  • Frankie Albert Goethals

    De afgunst druipt weer van de commentaren af. Feit is dat Coecke in de meimaand altijd iets nieuws uit zijn hoed weet te toveren. Iemand op het hoogste niveau moet niet zelf alles kunnen en doen. Hij moet zich laten omringen door topmensen die alles uitvoeren en zelf alleen zijn handtekening nog plaatsen. Anderlecht is een bedrijf met alles wat dat inhoudt en hun core-business is voetbal. Supporters zien enkel een bal en snappen er geen bal van!

Lees meer