Daar is Ivan Leko: nieuwe Antwerpcoach maakt opwachting op de Bosuil

Nadat Ivan Leko vorige week zijn handtekening zette onder een contract als de nieuwe coach van Antwerp FC, maakt de Kroaat (42) vandaag zijn opwachting op de Bosuil.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Klaar voor de eerste werkdag, waarin het komende seizoen besproken wordt. Opnieuw bij een Belgische club, nadat Leko zijn contract bij Club Brugge na twee seizoenen niet verlengd zag. De gewezen speler van Club trok naar het Arabische Al-Ain, maar werd daar na slechte resultaten eind vorig jaar ontslagen. Donderdag wordt Leko normaliter officieel voorgesteld. Meer dan waarschijnlijk in het bijzijn van zijn trouwe assistenten Rudi Cossey (58) en Edward Still (29). Wat de rol van Wim De Decker wordt, is nog onduidelijk.

4
Photo News

Hun verwachte komst naar Antwerp FC heeft wellicht gevolgen voor huidig T3, Samir Beloufa. Keeperscoach Vedran Runje – met wie Leko nog samenspeelde – en physical coach Peter Catteeuw behouden wel hun plaatsje in de dug-out. En wat met Wim De Decker? Cultheld op de Bosuil, nadat hij Antwerp naar eerste klasse loodste. Hij was nadien niet te beroerd om een stap terug te zetten en drie jaar lang T2 te zijn van Laszlo Bölöni. De Decker staat naar verluidt voor verschillende functies open. Het hoeft niet zozeer een rol op het trainingsveld en in de staf zijn. Terwijl voor Antwerp alles bespreekbaar is. Beide partijen hopen er snel uit te zijn. 

Lees ook: László Bölöni over het ‘pijnlijke’ gedwongen afscheid van Antwerp: “Ik had wel eens een schouderklopje verwacht” (+)

4
Photo News
4
Photo News
4 De Decker naast Bölöni.
Photo News De Decker naast Bölöni.

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Roger Dubois

    Goede trainer, maar met een Dafke gaat hij de F1 in Francorchamps niet winnen! Succes Ivan.

  • andre van de wege

    en die rechtszaak word die ook in de doofpot gestokken zoals mechelen en waasland beveren.

Lees meer