Lamkel Zé loopt er weer de kantjes af: Bölöni geeft hem stuk straftraining, Kameroener weigert nadien los te lopen

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Lamkel Zé blijft de gemoederen ophitsen. Na het natrappen op winterstage vragen bestuur, fans én ook coach László Bölöni zich af wat er moet gebeuren met de 23-jarige Kameroener. “Didier is een groot, groot probleem”, klonk het al bij Bölöni. Enig probleem: ook vandaag toont hij aan dat er geen beterschap in het verschiet ligt. 

Nadat Bölöni hem vandaag op de eerste training na de stage in Spanje op zijn eentje liet loslopen - een soort van straftraining - terwijl de andere een wedstrijdvorm afhaspelden, weigerde de middenvelder namelijk nadien los te lopen met de hele groep. Arslanagic moet hem zelfs onder zachte dwang meesleuren. Zé ging dan maar dik tegen zijn zin snelwandelen - hij loopt er dus weer de kantjes af. En dat allemaal onder het toeziend oog van sportief directeur Luciano D’Onofrio...

4 Lamkel Zé moest op z’n eentje heen en weer lopen aan de zijlijn. Toen nadien een rondje loslopen met de hele groep op het programma stond, weigerde hij deel te nemen.
MVS Lamkel Zé moest op z’n eentje heen en weer lopen aan de zijlijn. Toen nadien een rondje loslopen met de hele groep op het programma stond, weigerde hij deel te nemen.

Vraag is of Antwerp hem - los van zijn onmiskenbare voetbalkwaliteiten - niet beter kwijt is dan rijk. “Didier heeft psychische problemen”, aldus Bölöni. Een hele stage liep Zé - als enige - ongeïnteresseerd rond. Meer bezig met z’n smartphone dan z’n schoenen. Met als triest orgelpunt de domme uitsluiting in de oefenmatch tegen enkele Spaanse profs zonder contract. Hij stond een kwartier op het veld en trapte zonder nadenken een tegenstander langs achteren aan. Bölöni: “We doen enórme inspanningen om hem te doen begrijpen dat zij die een klein beetje meer talent hebben meegekregen van de Goede Vader, dat die niet meer rechten maar meer plíchten hebben dan anderen. Maar dat lijkt Didier maar heel moeilijk te snappen. Héél moeilijk. Ik weet zelfs niet of hij het ooit zal snappen.” Ook vandaag alvast niet..

LEES OOK: Na zoveelste incident met Lamkel Zé: wat doe je ermee? “Ik zou helemaal gék worden van hem” (+) 

4 De training van Antwerp.
MVS De training van Antwerp.
4 De training van Antwerp.
MVS De training van Antwerp.
4 De training van Antwerp.
MVS De training van Antwerp.

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Steven Hams

    In plaats van loon... boetes

  • François Nuyts

    Ook het bestuur van Antwerp durft blijkbaar geen échte maatregelen nemen .

Lees meer