3 Laszlo Bölöni blijft laconiek onder de druk.
Photo News Laszlo Bölöni blijft laconiek onder de druk.

Laszlo Bölöni gaat op zijn manier om met druk voor topper tegen Club Brugge: “Zegt de voorzitter dat het 5 voor 12 is? Dan heeft hij een horloge”

Het woord crisis is nog niet van toepassing, maar Antwerp verkeert wel in een klein dipje. Vooral omdat de verwachtingen na de geanimeerde zomertransferperiode bol staan. Zondag staat de druk op de ketel voor de komst van Club Brugge.

De Great Old tuimelde na de nederlaag tegen Moeskroen uit de top zes. Met 6 op 18 gaat het de laatste weken zeker niet vanzelf in Deurne-Noord. Laszlo Bölöni ligt mee onder vuur. De Roemeense coach flirt na twee meer dan geslaagde seizoenen stilaan een beetje met een ontslag. Voorzitter Paul Gheysens dreef de druk na Moeskroen nog wat op door te stellen dat het 5 voor 12 is.

Laszlo Bölöni reageerde gisteren laconiek op de verklaringen van zijn baas. “Zegt hij dat het 5 voor 12 is? Dan heeft hij een horloge en dat is het zijne. (grijnst) Meer commentaar ga ik daar niet op geven. De druk die bij de match van zondag komt kijken, is niet nieuw. Dat hoort bij onze job. Ik heb wel eens gezegd dat het onze softdrug is. Deze wedstrijd is weliswaar niet beslissend voor de competitie, maar ik begrijp dat er wat belangen op het spel staan. Of ik vanuit de club merk dat er nog geduld is? Ik voel waar je met die vraag naartoe wil en ik ga er niet op ingaan. (grijnst)”

3
BELGA
3
Photo News

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • marie van sijpe

    dat ze content zijn dat ze hem al gehad hebben het zou veel veel minder geweest zijn elke club heef wel is een dipje

Lees meer