4 Ivan Leko.
BELGA Ivan Leko.

Exclusief voor abonnees

Vuur, passie en winnaarsmentaliteit: waarom Leko helemaal bij Antwerp past

Nietsontziend, woelig, stijlvol met een rauw kantje. In maatpak, maar op sneakers. Royal Antwerp FC en Ivan Leko, op ­papier alvast een ‘match made in heaven’ voor de ­komende twee seizoenen.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • luc teirlynck

    @yvan beelaert, schoonste vb was Michel Preud’Homme toch wel , roepen tieren emmers water omverschoten , flessen water stuk gooien en dit alles omdat hem wist dat hem als trainer van toen Brugge hem toch niks kon gebeuren ! Wat zo een postje van de voorzitter in de kbvb allemaal niet kon opbrengen he

  • Yvan Beelaert

    De nieuwe stijl van de nieuwe trainers,roepen,tieren ,armen zwaaien en de vierde scheidsrechter belagen bij een beslissing in de ploeg zijn nadeel.Waar zijn de goeie trainers die tactisch ingrijpen zonder al dat gedoe.

Lees meer