4
BELGA

Beerschot verliest nu ook eerste match onder Losada tegen Westerlo

Westerlo is vrijdag op de tiende speeldag van de Proximus League met 1-2 gaan winnen bij Beerschot en mengt zich weer helemaal in de strijd om de periodetitel. De thuisploeg werkte zijn eerste wedstrijd af met Hernan Losada in plaats van de ontslagen Stijn Vreven als hoofdcoach, maar moet na een nieuwe nederlaag de periodetitel vergeten.

Gilles Dewaele (12.) maakte al heel vroeg het openingsdoelpunt voor de Kemphanen. Ambroise Gboho (64.) bracht Westerlo op rozen, al scoorde Raphael Holzhauser (85.) kort voor affluiten vanop de penaltystip wel nog voor de Beerschotse aansluitingstreffer. Verder dan dat kwam de vicekampioen van de voorbije twee seizoenen in de Proximus League niet.

In het klassement rukt Westerlo voorlopig op van vier naar twee, met evenveel punten als leider OH Leuven, dat zaterdag nog op bezoek gaat bij Rode lantaarn Roeselare. Beerschot is pas vijfde en kijkt aan tegen een achterstand van acht punten ten opzichte van Leuven en Westerlo, en dat terwijl er nog maar vier wedstrijden te spelen zijn. 

4
BELGA
4
BELGA
4
BELGA

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marcel Caers

    Andere trainer en het is ok

  • Christiane Van Croonenborch

    We blijven proberen zoals mijnheer De Bakker aangeeft zonder matchfixing en veroordeling en het geluk van een rammelend bondsreglement We waren en zijn momenteel te licht groetjes

Lees meer