4
Photo News

Faris Haroun hekelt spelers van Club Brugge: "Ze waren tijdens de match heel hautain"

De Antwerp-spelers waren na afloop van de met 1-0 gewonnen bekerfinale tegen Club Brugge begrijpelijk euforisch, maar er moest sommige jongens ook nog iets van de lever. Kapitein Faris Haroun had zich tijdens de wedstrijd bijvoorbeeld enorm gestoord aan de Brugse spelers. "Ze hebben me een hele wedstrijd lang uitgescholden", zei hij zonder omwegen.

"We klopten achtereenvolgens Genk, Standard, Kortrijk en Club Brugge", begon Haroun. "Niemand verdient deze zege meer dan ons. De spelers van Club Brugge waren in hun hoofd vooraf al de winnaars. Ze hebben me tijdens de match voortdurend uitgescholden. Ze waren zeer hautain. Maar wij wisten beter. De mentaliteit van dit Antwerp is enorm. Na de wedstrijd was de ontlading dan ook heel groot.”

4
Photo News

Ook voor rasechte Antwerpenaar Ritchie De Laet was het een heel speciale avond. "Dit is het mooiste moment uit mijn carrière", zei hij. "Dit is de club van mijn hart. Onze fans hebben 25 jaar moeten afzien. Dan is dit heel special. We waren vandaag klaar om onze kop ervoor te leggen. Volgens de media hadden wij geen kans. Dat heeft ons alleen maar meer vuur gegeven voor de wedstrijd. Je zag dat vooral voor rust. Het had makkelijk 2-0 of 3-0 kunnen zijn. Na de pauze hebben we verdedigd. Dat doen we graag. Dat kunnen we en dat steken we niet onder stoelen of banken."

4
BELGA
4
Photo News

18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gunther Serneels

    Aan elk tijdperk komt altijd een einde,het kan wel eens zijn dat het einde van het tijdperk van Brugge sneller daar is dan ze denken of willen.Mede door arrogantie komt ook daarbij dat ze denken dat ze in alles de beste zijn maar vergeten daarbij dat andere ploegen ook niet stilzitten,ik denk vooral aan Gent en Genk en in een latere fase Anderlecht.Ik gun iedereen hun succes maar doe aub normaal,niet te hoog van de toren blazen.

  • Erik De jongh

    Wat een slechte verliezers , kregen van de scheidsrechter nog 7 minuten extra en brachten nog niets ik denk dat die gouden schoenen gisteren van Chinees plastic waren , triestige mentaliteit

Lees meer