BELGA

HERBELEEF: Racing Genk buigt scheve situatie om op Mambourg, KV Mechelen wipt Lokeren, ook STVV, Oostende en Eupen naar kwartfinales

Na AA Gent en KV Kortrijk verzekerden ook Racing Genk, STVV, KV Mechelen, Eupen en KV Oostende zich vanavond van een plek in de kwartfinales van de Croky Cup. Competitieleider Genk boog op Mambourg een achterstand om in een 1-3-zege, terwijl STVV het met de nodige moeite haalde van Mandel United (3-2). Eupen won vlotjes bij Club Brugge-killer Deinze (1-3). KV Mechelen stuntte tegen Lokeren (2-0). Oostende haalde het na strafschoppen van Moeskroen (3-3).

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Christophe Lamon

    Ja dat is echt geen stunt. Flauwe match. Beslist met een off side goal.

  • bryan de ceuster

    "KV Mechelen stuntte tegen Lokeren (2-0)" Maken jullie een grapje? De leider van 1B die thuis wint van de laatste van 1A noemen jullie daadwerkelijk een "stunt"? Het omgekeerde zou net een "stunt" geweest zijn. De leider van 1B is toch sowieso beter dan de laatste van 1A? Waarom jullie voor "stunt" kiezen ontgaat me dus volledig.

Lees meer