6 D'Onofrio en Gheysens.
Photo News D'Onofrio en Gheysens.

Exclusief voor abonnees

Met enkel zijn telefoon en massa’s voetbalkennis: onze chef voetbal vindt dat Paul Gheysens Luciano D’Onofrio een contract voor het leven moet geven

“The next big thing in België”, noemt onze chef voetbal Stephan Keygnaert Antwerp na de knappe bekerwinst van vanavond tegen Club Brugge (0-1). Hij zwaait met lof naar al wat rood en wit kleurt, maar ziet ook dat onze landskampioen nog werk op de plank liggen heeft.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Guy muis

    proficiat voor antwerp en lamkel hou die maar in uw rangen,ik zie hem graag bezig!

  • Sven Stolk

    Antwerp heeft na heel veel kommer en kwel nu een fantastisch beleid. Nu hun eerste prijs en gegund aan heel Antwerp. Wees eerlijk het is een club nu met Belgische investeerders die nu al ROI krijgen. Wensen we dat niet in al onze Belgische clubs op 1A. We gaan zien wat deze komende rare competitie gaat brengen. Het zal een historisch seizoen worden met deze Corona crisis. Voor iedereen.

Lees meer