Photo News
CER
CER
0
1
REB
REB

Meteen bijltjesdag in Croky Cup: Genk stoot door na lastige avond, Cercle en Waasland-Beveren liggen er wél uit

De zestiende finales zijn pas begonnen, of twee 1A-clubs sneuvelden al in de Croky Cup. Cercle Brugge ging in eigen huis de boot in tegen US Rebecq, een club uit de tweede amateurklasse: 0-1. Waasland-Beveren verloor dan weer een spektakelstuk tegen Westerlo: 3-4. De Waaslanders gaven een 3-1-kloof zomaar uit handen. Racing Genk overleefde wel na een moeilijke eerste helft tegen Ronse (tweede amateur). Het werd 0-3. 

Lees hier het verslag van Cercle - US Rebecq
Lees hier het verslag van Waasland-Beveren - Westerlo
Lees hier het verslag van Ronse - Racing Genk

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Robby De Mondt

    De crocky cup, ieder jaar weer verassingen van formaat. Er gaan er nog sneuvelen op woensdagavond die het iets te makkelijk opnemen tegen de mindere goden.

  • Willem Van de Weghe

    Cercle is al lang Cercle niet meer, louter een satelliet stal van AS Moncaco, volgestouwd met huurlingen en een Franse trainer er bovenop, geen enkele voeling met de Belgische competitie en zeker niet met de Cercle supporter...triestig. Enige oplossing is exit Monaco en een Belgische overnemer met financiële slagkracht ... dromen mag.

Lees meer