4
Photo News

Exclusief voor abonnees

Beloftenploegen in 1B? Play-offs of niet? 7 knopen om door te hakken voor volgend seizoen

Hoe ziet het Belgisch voetbal er volgend seizoen uit? De optel­som van één corona­crisis en ­zeven clubs zonder ­licentie is: niémand kan op dit moment de wirwar aan ­knopen ontwarren.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Paul Verheecke

    Voorbode van: 1) Beneliga met 8 Belgische ploegen 2) Jupiler league (1e België) met de rest van de ploegen die ingevolge de afbouw van het aantal beter leefbaar zullen zijn 3) 1e amateur met 2 afdelingen (1 NL en 1 FR)

  • Erwin Van Roy

    Geens RIK lees anders eens het artikel voor je weer RSCA beschuldigd van competitie vervalsing. dan zou er net zoals in Nederland de beloften ploeg niet kunnen stijgen als ze kampioen worden. dat wil dus zeggen als RSCA-b kampioen wordt er ook geen daler is in 1A want de beloften kunnen niet promoveren.

Lees meer