2 Roberto Martínez verlengde zijn contract.
Photo News Roberto Martínez verlengde zijn contract.

Exclusief voor abonnees

Camps: “Martínez heeft het Belgisch voetbal gedecommunautariseerd”

Onze columnist Hugo Camps staat vandaag stil bij de contractverlenging van Roberto Martínez. Camps heeft lof in petto voor de Belgische voetbalbond en hij legt uit waarom de huidige generatie Rode Duivels volgens hem zo goed bij Martínez past:

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • eric debanne

    Wat heeft die gouden generatie gewonnen met die Martinez erbij ......? Niets helaas ...nummer 1 op de wereld op papier ... Ze gaan nooit iets winnen realistisch blijven eh De generatie van de jaren 80' had minder talent maar was een beter groep en elftal

  • Thomas Bartoli

    Martinez is de Van Gaal, Ancelotti of Klopp van den Aldi. Een gemiste kans , ze zullen nooit de prestaties van van Moer en Co in 1980 evenaren. Zij speelden de finale met een ploeg die nog niet half zo veel talent had als de huidige ….

Lees meer