Fran Brodic op archiefbeeld.
belga Fran Brodic op archiefbeeld.

Duitse tweedeklasser stuurt Brodic (Club Brugge) door

CLU
CLU
2
1
CER
CER

Club Bruggespits Fran Brodic (20) heeft geen contract weten te versieren bij Duits tweedeklasser Erzgebirge Aue. De Kroaat, die voor nieuwjaar aan KSV Roeselare verhuurd was, liep een aantal dagen proef bij de club uit de tweede Bundesliga. Brodic raakte voor de jaarwisseling al snel op een zijspoor bij Roeselare en is op dit moment op zoek naar een club. Een terugkeer naar Club Brugge behoort eventueel tot de mogelijkheden, al zou hij ook daar opnieuw in de B-kern worden opgenomen. 

Brodic trachtte zich in Murcia op oefenkamp bij Aue in de kijker te spelen, maar dat is niet gelukt. Vandaag heeft de Kroaat dan ook kort na de middag de winterstage van de Duitse club verlaten. Brodic ligt nog tot het einde van dit seizoen onder contract bij Club, dat de aanvaller in 2014 ophaalde bij Dinamo Zagreb. Na een mislukte uitleenbeurt aan toenmalig tweedeklasser Antwerp scoorde Brodic aan de lopende band bij de beloften, maar voor de A-kern van blauw-zwart viel hij veel te licht uit.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Dirk Van der Weeën

    Ja bij anderlecht zijn er ook die ze aan de straatstenen niet meer kwijtraken,wat stelt dat dan voor Gert Lans? Dat noemen ze hier bij ons kammelot.

  • Tom Haezebrouck

    Ik denk een driedubbele zero en dan bedoel ik niet Brodic.

Lees meer