Goed nieuws voor Clubfans: Refaelov tot 2019 in Brugge

Lior Refaelov heeft zijn verblijf bij Club Brugge met twee jaar verlengd. Dat maakte de landskampioen vandaag bekend. De Israëlische middenvelder zette zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis tot juni 2019.

Hij had nog een contract tot juni 2017. De 30-jarige Refaelov verdedigt sinds juni 2011 de kleuren van Club Brugge, dat hem destijds van zijn jeugdclub Maccabi Haifa overnam.

"Ik ben heel blij om mijn verblijf in Brugge te kunnen verlengen. De supporters hebben mij enorm gesteund de voorbije jaren en ik kijk er naar uit om met hen de Champions League in te gaan", reageerde Refaelov op de clubwebsite.

"Rafa is op en naast het veld een belangrijke speler voor ons. We zijn blij om hem langer aan ons te kunnen binden", klinkt het bij manager Vincent Mannaert. "Hij vat eind juni zijn zesde seizoen aan bij ons en mag dus een echte Clubman genoemd worden." Met 188 officiële matchen in vijf seizoenen is de Israëlische international na Birger Jensen en Henk Houwaart de buitenlandse speler met de meeste matchen in Brugse loondienst. .

2
Photo News
2
Photo News

Lees meer