6
BELGA

Exclusief voor abonnees

Grondige screening? Niet nodig als je concurrent kan pesten: het verhaal achter de onbegrijpelijke transfer van Diagne naar Club

Een miscast. Hoe anders kan je de onbegrijpelijke transfer van Mbaye Diagne (28) omschrijven? Een zeldzame flater van Club Brugge, dat bekend staat voor zijn uitgekiend aankoopbeleid en benijdenswaardig management.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Nicolas Van Hoecke

    Karma hé. Die aankoop was absoluut niet nodig. Het is degelijk Brugge die naar Diagne is gegaan en niet omgekeerd. En veel heeft hij nog niet gespeeld, als hij erop staat zie je hem bijna niet behalve zijn 1 of 2 intikkers om te scoren. En nu doet hij club 900.000 euro verliezen (+ zijn zwaar loon) en wie weet de derde plaats. Had een gouden punt geweest al had Vanaken ook nog moeten scoren uiteraard.

  • PIERRE LEFEVER

    Als dit de pestgedoe reden was voor zijn huur moeten ze de gevolgen maar dragen. Pestgedrag prachtig voorbeeld voor de jeugd. Beetje scheinheilig gedoe Bartje en co

Lees meer