6
BELGA

Exclusief voor abonnees

Grondige screening? Niet nodig als je concurrent kan pesten: het verhaal achter de onbegrijpelijke transfer van Diagne naar Club

Een miscast. Hoe anders kan je de onbegrijpelijke transfer van Mbaye Diagne (28) omschrijven? Een zeldzame flater van Club Brugge, dat bekend staat voor zijn uitgekiend aankoopbeleid en benijdenswaardig management.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Nicolas Van Hoecke

    Karma hé. Die aankoop was absoluut niet nodig. Het is degelijk Brugge die naar Diagne is gegaan en niet omgekeerd. En veel heeft hij nog niet gespeeld, als hij erop staat zie je hem bijna niet behalve zijn 1 of 2 intikkers om te scoren. En nu doet hij club 900.000 euro verliezen (+ zijn zwaar loon) en wie weet de derde plaats. Had een gouden punt geweest al had Vanaken ook nog moeten scoren uiteraard.

  • Jan Boden

    Het blijft een feit dat Brugge op die positie geen versterking nodig had. Enerzijds Diagne halen en anderzijds Vossen in de tribune zetten was niet verstandig. Ook laten ze middenvelder Vanlerberghe naar KVM vertrekken, terwijl nu de 18-jarige De Ketelaere op die positie moet depanneren. De manier waarop Diagne toekwam, sprak eigenlijk al boekdelen. Je kan enkel besluiten dat men vooral A'lecht een hak wou zetten, het heeft Club al meer dan 4 mio euro gekost + een hoop imagoschade.

Lees meer