4
Photo News

Exclusief voor abonnees

Leko: glimlach gebroken, rug gerecht: “Affaire heeft ingehakt op Ivan”

Vorige week haalde Ivan Leko (40) de wereldpers voor wat het gerecht “mogelijk witwassen” noemt - zijn advocaat wuift die aantijgingen weg. Morgen zit de Kroaat voor het eerst weer op de bank van Club Brugge. De glimlach gebroken, de rug gerecht.

Ivan Leko werd vorige week woensdag voor de ogen van zijn familie een politiewagen in geleid. Na een nacht in de cel moest hij geboeid naar de onderzoeksrechter. Maar voor wat? Advocaat Walter Van Steenbrugge: “Het enige wat nog opklaring vergt, is een betaling uit 2015 - lang voor hij trainer werd van Club Brugge. Hij moet nagaan of een bepaalde geldsom toen werd aangegeven, maar dat kan nooit een zaak zijn van witwassen.”

Niet veel meer dan een bagatel, als het klopt. Maar ondertussen viel de hemel wel op Leko’s kop. 

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

25 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Steven Van Nieuwenberg

    Fraude en corruptie is geen bagatel meneer Leko

  • Frans Peeters

    Geld ontvangen van een makelaar vanuit Cyprus en dit niet kunnen plaatsen bij zijn belastingen is een misdrijf Mr Vansteenbrugge

Lees meer