4
Photo News

Exclusief voor abonnees

Onze Club Brugge-watcher: “Aan dit soort wedstrijden heeft blauw-zwart niet veel meer”

De tijd van bibberen en beven op verplaatsing is voorbij. Waar ten lande Club dezer dagen ook neerstrijkt, het vertrekt er met een zege. Zes op een rij. ’t Kost niet eens moeite.

De ene coach is de andere niet.

Hein Vanhaezebrouck was tijdens zijn hoogdagen bij AA Gent niet vies van een mentaal spelletje – hij daagde al eens graag de komende tegenstander uit. Ivan Leko benadrukte dan weer wekelijks: “We are Club Brugge”. En Philippe Clement… die verfraait het liefst van allemaal de zaken.

Afgelopen dinsdag nog, met een uitgestreken gezicht, in Westkappele: “Ik verwacht dat Zulte Waregem play-off 1 gaat spelen. Ik schat hen enorm hoog in.” Aan de Gaverbeek glunderde ene Francky D. – al heel zijn carrière op zoek naar erkenning – instant bij het horen van zoveel moois.

De realiteit klinkt evenwel minder mooi. U hoort ons níet beweren dat Zulte Waregem in april géén play-off 1 zal spelen – door het gesukkel van Anderlecht en het wispelturige Genk mogen een pak middenmoters dromen – , maar met dit niveau zou het ons toch ten sterkste verbazen.

4
BELGA

Je hebt 30% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • danny buyse

    Wat gaat er Club zuur opbreken?? Als Club vlot scoort winnen ze met 4 of 5-0. Zijn ze niet efficiënt dan winnen ze met 1 of 2-0. Sommigen willen bewust spoken zien die er niet zijn. Club zal nog verliezen ook of wat dacht je.

  • geert depraetere

    Ja bende dikke nekken zeker. Heb gezien tegen psg hoe fantastisch ze zijn.

Lees meer