2
Twitter Club Brugge

Vanaken en De Ketelaere brengen ‘verrassingsbezoekje’ aan Brugse burgemeester De fauw

Hans Vanaken en Charles De Ketelaere hebben de Brugse burgemeester Dirk De fauw een hart onder de riem gestoken. De Club-spelers brachten een “verrassingsbezoekje” aan De fauw, die vorige week werd neergestoken voor zijn advocatenkantoor in Brugge.

De burgemeester van Brugge Dirk De fauw (CD&V) raakte vorige week gewond nadat een man met een aardappelmesje de burgemeester in de hals stak. De fauw werd meteen geopereerd en hield er 24 hechtingen aan over. Hij mocht de dag na het incident naar huis. Na een week thuis revalideren, maakte hij vandaag zijn eerste publieke optreden (zie hieronder) én kreeg hij bezoek van Club-spelers Hans Vanaken en Charles De Ketelaere. Zij overhandigden de burgemeester een nieuw truitje.

De fauw woonde vandaag een persconferentie bij waarbij een campagne werd voorgesteld om het toerisme in de stad terug op gang te trekken. Daarna bracht de burgemeester een bezoek aan restaurant Sint-Joris op de Markt. Daar stak hij de horeca een hart onder de riem in het kader van de nieuwe campagne. “Ik ben blij dat ik stilaan weer kan buitenkomen, al ben ik wel sneller vermoeid. Het zal nog wat tijd kosten, maar ik stel het goed”, aldus De fauw.

2
Photo News

Lees ook: De Mos vertelt Degryse over zijn onvoorwaardelijke liefde voor het Belgische voetbal: “Trainers zijn slaafjes geworden” 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer