3 Rezaei.
BELGA Rezaei.

Exclusief voor abonnees

Waarom recordaankoop Rezaei pas vijfde spits in de Brugse pikorde is

Naar zijn naam wordt al lang niet meer gezocht in de topschutterslijst. Kaveh Rezaei (26): killer en recordaankoop op een zijspoor. Zelfs zijn motivatie blijkt zoek.

Hij had één van de smaakmakers bij Club moeten worden. Naar het beeld van zijn periode bij Charleroi, waarin-ie vlot ­negentien keer scoorde – waarvan drie op het veld van Anderlecht – en finaal voor maar liefst vijf miljoen euro naar de landskampioen vertrok. Het idee achter die investering: meer ­scorend vermogen, volume én kracht aan de zijde van Wesley. Want ondanks de ­titel vond de staf binnen Brugge dat de aanval in play-off 1 meermaals te licht woog. Rezaei – technisch niet de fijnste – moest dat probleem oplossen.

Je hebt 20% van dit artikel gelezen

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • rik cappelle

    Onze scouting heeft weer fantastisch werk gedaan. Rezai 5 mio€ weggesmeten geld en onze doelman die wij gekocht hebben per staande meter 4 mio€. Tesamen met nog een paar paljassen hebben ze er een miljoen of 15 doorgejaagd. Danjuma is wel een topper maar spijtig genoeg gekwetst.

  • eric debanne

    Grote miskoop deze speler helaas ...

Lees meer