2 Steven Defour.
Photo News Steven Defour.

Defour (quasi zeker) niet naar Antwerp

Steven Defour (31) komt deze zomer dan toch niet naar Antwerp. Tot op vandaag, woensdag 28 augustus, blijft een transfer van Burnley naar de Bosuil nog steeds een té dure affaire. Defour heeft nog één jaar ­contract bij de Engelse Premier League-ploeg, maar alle cijfertjes (transfer plus salaris naar Engelse normen) opgeteld van een ­mogelijke deal doet het sportieve management van Antwerp toch de wenkbrauwen fronsen. De mercato sluit komende maandag, en met Luciano D’Onofrio weet je nooit — het zou niet de eerste keer zijn dat hij op de gong met een stunt afkomt, herinner u de verkoop van Fellaini van Standard naar Everton. Maar dan zullen de kaarten de ­komende uren en ­dagen toch stevig moeten herschikt ­worden. De wegen van de transfermarkt zijn soms ­ondoorgrondelijk, maar “op dit ­moment komt Defour niet naar de Bosuil”, valt te ­horen. 

2 Steven Defour.
Photo News Steven Defour.

9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • hugo wouters

    Goede beslissing, het is over and out voor Dufour, hij kan niet meer mee op dit niveau. Qua voetbal talent was hij bij de besten, maar leeftijd, en zware kwetsuren eisen hun tol. Net zoals Kompany.

  • Erik De jongh

    Laat Dufour in Engeland, en haal Trebel naar RAFC is zeker zo nuttig en waarschijnlijk goedkoper

Lees meer