Gregory Van Gansen /Photo News

Dit was de 66e Gouden Schoen: een gala-avond waarop Club haast alles wegkaapte wat er weg te kapen viel

Het 66e gala van de Gouden Schoen zit erop en het werd een ware feesteditie voor Club Brugge. Hans Vanaken volgde zichzelf op als laureaat, terwijl ook Simon Mignolet, Philippe Clement en Clinton Mata in de prijzen vielen. Bij de vrouwen won Tessa Wullaert voor de derde keer, terwijl Yari Verschaeren Belofte van het Jaar werd en Eden Hazard tot de Beste Belg in het Buitenland werd verkozen. Hieronder kunt u de gala-avond van begin tot eind herbeleven!

57 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • André Vermaelen

    Proficiat Wullaert, in het buitenland heeft men WEL begrepen dat vrouwenvoetbal populair wordt.

  • Marko Decandt

    Serieuze wake up call voor de Belgische competitie, als zo'n middelmatige speler de beste van het land is?? En Hans, je moet ook niet fier staan pronken, het wil veel zeggen als je zogezegd de beste van het land bent en niemand je in het buitenland wil. Een echte gouden schoen vertrekt het jaar daarna normaal wel naar het buitenland om zijn carrière uit te bouwen, hij blijft hier maar aanmodderen in de pintjesliga. Niet goed bezig

Lees meer