Denis Dasoul (rechts) met Gunther Schepens tijdens zijn periode bij het Oostenrijkse Bregenz.
wiegandt Denis Dasoul (rechts) met Gunther Schepens tijdens zijn periode bij het Oostenrijkse Bregenz.

Ex-profvoetballer Denis Dasoul overleden na blikseminslag

Ex-profvoetballer Denis Dasoul is op 34-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een blikseminslag. Dasoul werd door de bliksem geraakt terwijl hij aan het surfen was voor het Indonesische eiland Bali.

 Standard, waar hij zijn jeugdopleiding genoot, betuigt  in een tweet zijn medeleven aan de familie en naasten van de voormalige verdediger. "We hebben het tragische heengaan vernomen van Denis Dasoul, die gevormd werd op Standard van 1991 tot 2001. Ons oprechte medeleven aan zijn familie en naasten", klinkt het op de website van de Rouches.

Dasoul verkaste na zijn opleiding bij Standard naar het Italiaanse Perugia en later Foggia. Hij droeg ook het shirt van het Oostenrijkse Bregenz en speelde in België voor RC Genk, Antwerp en Union. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer