Genk wuift Buffel uit in afscheidsmatch: “Misschien krijg ik hier snel een toekomst”

Met een jaar vertraging heeft Thomas Buffel afscheid kunnen nemen van het Genkse publiek. De ex-speler van de landskampioen, die vorig jaar bij Zulte Waregem speelde, kwam in de Luminus Arena in actie in een korte afscheidsmatch. Ook onder anderen Gilles De Bilde, Olivier Deschacht Luc Nilis en Pierre van Hooijdonk speelden mee. “Als je zo’n testimonial krijgt, is dat toch een mooi afscheid”, klonk het onder meer bij Buffel. “Misschien krijg ik hier snel een toekomst.” Bekijk hieronder het interview.

22 Pierre van Hooijdonk, Thomas Buffel en Bram Verbist.
Photo News Pierre van Hooijdonk, Thomas Buffel en Bram Verbist.
22
Photo News
22 Olivier Deschacht.
Photo News Olivier Deschacht.
22
Photo News
22
Photo News
22
Photo News
22
Photo News
22
Photo News
22
Photo News
22
Photo News
22
Photo News
22
Photo News
22
Photo News
22
Photo News
22
Photo News
22
Photo News
22
Photo News
22 De ploeg van Buffel, met onder meer Mark Volders, Bennard Kumordzi, Oleg Yashchuk, Pierre van Hooijdonk, Peter Van Der Heyden, Gill Swerts, László Köteles en Anele Ngcongca.
Photo News De ploeg van Buffel, met onder meer Mark Volders, Bennard Kumordzi, Oleg Yashchuk, Pierre van Hooijdonk, Peter Van Der Heyden, Gill Swerts, László Köteles en Anele Ngcongca.
22 De tegenstanders van de ploeg van Buffel, met onder anderen Geert De Vlieger, Joao Carlos, Eric Matoukou, Orlando Engelaar, Emile Mpenza, Koen Daerden, Tom Soetaers en Stijn De Smet.
Photo News De tegenstanders van de ploeg van Buffel, met onder anderen Geert De Vlieger, Joao Carlos, Eric Matoukou, Orlando Engelaar, Emile Mpenza, Koen Daerden, Tom Soetaers en Stijn De Smet.
22 Gilles De Bilde.
Photo News Gilles De Bilde.
22
Photo News
22
Photo News

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Frans Peeters

    Dan zou Genk eigen jeugd op de eerste plaats moeten gaan zetten ???

  • Roger Deprez

    Bedankt Thomas voor de mooie momenten.

Lees meer