Panini-stickers van laureaten Gouden Schoen gratis bij uw krant
HLN Panini-stickers van laureaten Gouden Schoen gratis bij uw krant

Panini-stickers van laureaten Gouden Schoen gratis bij uw krant

Sinds woensdagavond kennen we alle laureaten van de Gouden Schoen 2019. En naast een trofee mogen de winnaars ook een unieke Panini-sticker verwachten. Zaterdag vind je die gratis bij Het Laatste Nieuws.

Zelfs de meest verwoede verzamelaars hebben ze nog niet in handen. In het Panini-album van de Jupiler Pro league 2019/2020 ontbreken nog acht stickers. Die ontbrekende stickers staan helemaal in het teken van de Gouden Schoen. Zes winnaars van trofeeën op het Gala krijgen een unieke sticker. Bij de mannelijke en vrouwelijke Gouden Schoen is dat zelfs een ‘dubbel’ exemplaar. En met de FrameALIVE-app breng je de stickers zelfs tot leven. Herbeleef het hoogtepunt van de avond van alle winnaars, herbekijk de mooiste acties van de winnaars én ontdek de ongezouten mening over elke laureaat van onze huisanalist Marc Degryse. Je vindt alle stickers op zaterdag 18 januari gratis bij Het Laatste Nieuws.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer