Verrassingsgast Kompany ziet Vanaken zondag al terug: “Hans gaat na Gouden Schoen ongetwijfeld nog uitfietsen”

Lang is het twijfelachtig geweest of hij überhaupt naar het gala zou komen. Maar Vincent Kompany deed finaal meer dan dat: hij was bereid om de Gouden Schoen uit te reiken - een gebaar dat getuigt van klasse. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.

De speler-manager van Anderlecht, die vijftien jaar geleden zelf won, had lof voor Hans Vanaken. “Ik ken Hans van bij de nationale ploeg”, sprak Kompany. “Hij is zakelijk. (lacht) Hij zal vanavond (gisteren, red.) waarschijnlijk al losfietsen voor de wedstrijd van zondag tegen ons. Als ik opsta, zal ik denken: ‘Hans zal er klaar voor zijn.’ Ik kijk ernaar uit, Hans heeft kwaliteit in alles wat hij doet, ook defensief. Hij is een moderne voetballer en past perfect bij zijn club.”

Kompany zelf, die vertelde dat hij in 2019 alle emoties meemaakte en benadrukte dat “het plan en de visie van Anderlecht er staan”, droomt niet meer van een tweede Gouden Schoen: “Ik laat het aan de jongeren. Je moet mij niet tot de kanshebbers rekenen voor volgend seizoen. Ik verkies collectieve prijzen.”

4
Photo News
4
BELGA
4
Photo News
4
Photo News

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • lucien Noreilde

    hij bevestigd eigenlijk alleen maar zichzelf , altijd maar die opschepperij momenteel trachten ze hun niveau op te krikken door meer grinta vechtlust zoals tegen Antwerp een correcte scheids aub .

  • Flor Peeters

    Alles is goed om Anderlecht in het daglicht te zetten.

Lees meer