Vormer, Mignolet en Schrijvers: “Hans is voor ons de nummer één”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Club Brugge-spelers Ruud Vormer, Simon Mignolet en Siebe Schrijvers arriveerden te samen in Puurs. Vormer: “Hans verdient de Gouden Schoen na een fantastisch jaar. Hij blijft maar stappen vooruit zetten. Ik gun het hem, maar het gaat close worden.” Schrijvers: “De spelers van Genk en Mbokani zijn de grootste uitdagers, maar Hans blijft de nummer één voor mij. Zijn statistieken zeggen genoeg.”

Mignolet is dan weer zelf kandidaat voor de trofee van Doelman van het Jaar. “Ik ben tevreden met hoe het gelopen is het afgelopen halfjaar. We hebben een sterk Brugs blok. We pakken veel punten en clean sheets. Da’s leuk als doelman. Eén redding is vaak genoeg voor een zege omdat we zo weinig weggeven.”

Mignolet, Schrijvers, Vormer en Mechele.
Photo News Mignolet, Schrijvers, Vormer en Mechele.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer