12 Gilles De Bilde ontving zijn Gouden Schoen uit handen van Eusebio.
photonews Gilles De Bilde ontving zijn Gouden Schoen uit handen van Eusebio.

Exclusief voor abonnees

Wie wordt ‘de Schoen der Schoenen’? Van 30 naar 21: “Volgens de legende hield hij meer van honden dan van vrouwen, al waag ik dat te betwijfelen”

Alain Ronsse, Hugo Camps en Aimé Anthuenis kiezen de ultieme winnaar uit 52 laureaten

De jury van de Schoen der Schoenen, bestaande uit Hugo Camps, Aimé Anthuenis en Alain Ronsse, ervaren journalist van Het Laatste Nieuws, heeft alle nominaties gerangschikt. We beginnen achteraan om de spanning erin te houden. Een bloedstollende spanning, zoals straks zal blijken. Het probleem van dit voetballand is dat het te veel goede voetballers heeft. Die luxe maakt jureren er niet makkelijker op. Uiteindelijk zijn in de rangschikking van de 52 laureaten volgende spelers opgenomen op de plaatsen 30 tot 21.

Wilfried Puis (30), Lorenzo Staelens (29), Erwin Vandendaele (28), Gilles De Bilde (27), Timmy Simons (26), Jan Koller (25), Jean Nicolay (24), Franky Van der Elst (23), Vic Mees (22), Julien Cools (21). Lees in onze Plus-zone hieronder waarom zij op deze plaats staan.

12 Ronsse, Camps en Anthuenis.
PhotoNews Ronsse, Camps en Anthuenis.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • RUDY VAN DE WOESTIJNE

    Robbie rensenbrinck word nr 1 !!! zonder twijfel

Lees meer