PN

Exclusief voor abonnees

Hugo Camps wenst Felice Mazzu als trainer van Union “sterkte in een pokdalige surrogaatcompetitie” toe

Hugo Camps becommentarieert in zijn dagelijkse column de keuze van Felice Mazzu, vorig jaar nog bij uittredend landskampioen RC Genk, om trainer te worden van 1B-club Union. Onze columnist kijkt daar toch even aardig van op. “De rijke historie van Union en het Dudenpark verzachten de pijn, maar 1B blijft een smartelijke afgang voor een man die als rolmodel werd gezien voor een nieuwe generatie Belgische voetbalcoaches.”

Je hebt 22% van dit artikel gelezen

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jan Rottiers

    De enige Franstalige ploeg waar hij gewenst is. Dat is de enige reden. Tenminste als hij in België wil trainer blijven. Als Franstalige en zonder een enkel woord Nederlands te spreken heeft hij bij andere ploegen geen kans. Bewijs geleverd in Genk.

  • Marc LInden

    2e afdeling is mooier en spannender (amusementswaarde) dan eerste. veel clubs aan elkaar gewaagd, veel strijden ploegen die zeker in eerste niet moeten onderdoen voor onze "eerste klassers"

Lees meer