11
BELGA

"Devroe, rot op" en "Veel transfers, weinig kwaliteit": Anderlecht-fans hebben duidelijke boodschap voor bestuur

De supporters van Anderlecht voerden vandaag in Waregem een actie tegen het transferbeleid van hun ploeg. Pas in minuut 15 maakte de achterban zijn intrede in het Regenboogstadion. Zij die toch eerder gingen kijken, werden uitgefloten.

"Die minuut is symbolisch gekozen: één minuut per geflopte aankoop dit seizoen", klonk het bij de paars-witte fans. "Eens in het stadion gaan we vol achter de ploeg en de trainer staan. Zij treffen geen schuld. Er is slechts één persoon schuldig: manager Luc Devroe. We vragen onze voorzitter (die voor de match met de bezoekende supporters zal praten, red.) dan ook met aandrang om zich met capabele mensen te omringen. Hij beloofde bij de overname om Anderlecht zijn vroegere status terug te geven. Hij wilde vanaf dit seizoen bouwen aan een nieuwe ploeg. We zijn nog steeds overtuigd van zijn goede wil, maar dit seizoen beschouwen we als een verloren seizoen.”

Met spandoeken maakte de aanhang nog eens duidelijk waarom ze later het stadion betraden. Onder meer "Devroe, rot op" en "Veel transfers, weinig kwaliteit" viel er te lezen. Niet mals. 

11
BELGA
11
BELGA
11
BELGA
11
rv
11
BELGA
11
BELGA
11
BELGA
11
BELGA
11
BELGA
11
BELGA

45 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Frederik Naert

    Herman Van Holsbeeck moet terugkomen en Devroe buiten! Serieuze fout van Coucke om Van Holsbeeck te ontslaan.

  • Jan Boden

    Devroe moet je nu ook niet gaan veroordelen na 1 transferperiode. Het is onrealistisch te denken dat Anderlecht dit seizoen al volop zou meedoen voor de titel. Brugge en Genk hebben al een paar jaar kunnen bouwen en doen het daarom nu beter. Zoals gezegd, geef Coucke 3 jaar en beoordeel hem dan. De supporters voelen nu misschien wat meer respect voor René Weiler, die op zijn manier voor de laatste titel zorgde. Maar neen, ook die werd respectloos uitgejouwd.

Lees meer